R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Zaterdag 3 juni Spijkster jaarmarkt

Met het plotselinge vertrek van een aantal commissieleden werd het ook dit jaar weer een hele uitdaging om de commissie weer compleet te krijgen en de boel te organiseren. Gelukkig is het ons weer gelukt, en zijn we 2 enthousiaste jonge vrouwen rijker! Voor volgend jaar willen we ons nog met 2 mannen erbij gaan versterken. Geïnteresseerden mogen zich aanmelden via één van onze commissieleden.

Aan aanmeldingen voor de jaarmarkt geen gebrek! Naast de aanwezigheid van de “vaste kern” kunnen de bezoekers ook veel nieuwe ondernemers/hobbyisten op 3 juni tegenkomen. De kinderen kunnen op het kerkeiland gratis knutselen en natuurlijk staat het springkussen er weer. In het Spiekhoes is er in de Kwelderzaal een open podium voor een ieder die graag iets aan het publiek wil laten horen of zien. Natuurlijk is molen Ceres ook weer open voor een bezoek!

Dit jaar is er ook weer aan de innerlijke mens gedacht. Zo zal Foodtruck JanEbel weer van de partij zijn, en kunt u o.a. terecht voor Spaanse/Turkse/Indische hapjes. Iets lekkers meenemen voor bij de koffie of borrel? Geen probleem. Daarvoor bent u ook tijdens de Spijkster Jaarmarkt aan het juiste adres! Kortom, teveel om op te noemen! Kom gezellig langs en snuffel langs alle (kinder)kleding, sieraden, parfum, tassen, bloemen, klompen en de andere vele standhouders. U komt vast en zeker iets leuks tegen!

Tot ziens op zaterdag 3 juni van 10.00 – 17.00 uur in Spijk. Organisatie: Monique Kats, Marcel de Haan, Marloes Bos en Caroliena Brontsema.

Lees dit ook!