R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Easyslim.nu Appingedam viert 2 jarig bestaan

Onlangs vierde Easyslim.nu Appingedam haar 2-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal voor eigenaresse Jet Seijbel, die met haar enthousiasme en toewijding de afgelopen jaren vele klanten heeft geholpen om hun doelen te bereiken op het gebied van gezondheid, afslanken en figuurcorrectie.

Persoonlijke aandacht en balans tussen voeding en behandeling In een interview met de krant vertelt Jet Seijbel over haar ervaringen als eigenaresse van Easyslim.nu Appingedam en de uitdagingen die ze heeft overwonnen. Ze benadrukt het belang van persoonlijke aandacht en het vinden van de juiste balans tussen voeding en de behandelingen met het apparaat voor het behalen van resultaten op lange termijn. Ultrasound en elektrostimulatie: veilige en pijnloze methode voor afslanken en figuurcorrectie
Jet heeft gemerkt dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid en dat er vraag is naar effectieve en duurzame oplossingen om gezond te worden en af te slanken. Easyslim.nu biedt hiervoor een unieke methode aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasound technologie en elektrostimulatie. Dit is een veilige en pijnloze manier om vet te verwijderen en spieren te versterken, zonder dat er een operatie of intensief sportprogramma nodig is.

Trots op behaalde resultaten en toekomstplannen Jet Seijbel is trots op wat ze heeft bereikt met Easyslim.nu Appingedam en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Ze blijft zich inzetten om haar klanten de beste zorg en aandacht te geven en hen te helpen om hun doelen te bereiken. Als je op zoek bent naar een effectieve en duurzame manier om gezond te worden, af te slanken en je figuur te corrigeren, dan ben je bij Easyslim.nu Appingedam aan het juiste adres.

Lees dit ook!