R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Verfspeciaalzaak Haan voor heel Midden-Groningen

In het hart van Midden Groningen vindt u Haan verf en wonen, voor bedrijf en particulier. Of het nu om binnen of buiten verven gaat, u krijgt hier advies op maat van de specialist en kunt hierbij rekenen op 56 jaar aan ervaring.

Haan verf en wonen is leverancier van de bekende merken Sikkens, Koopmans, Wijzonol, Nelf, Pure, Motip (spuitbussen) en hun eigen professioneel A label Haan verf en wonen (vergelijkbaar met Sikkens, maar stukken voordeliger). Alle merken met uitzondering van de motip spuitbussen kunnen in bijna alle kleuren gemengd worden op de bijbehorende mengmachines.

Haan verf en wonen biedt professionele verf voor de vakman en de doe-het-zelver; kortom kwaliteit voor een scherpe prijs. Haan verf en wonen heeft service hoog in het vaandel staan. Er worden dan ook enkel kwaliteitsproducten voor binnen en buiten aangeboden waarmee je verzekerd bent van een geweldig eindresultaat. Ook voor alle soorten glas bent u bij hun aan het juiste adres, niet alleen leveren ze het product, ze kunnen ook plaatsen. OOK VOOR AL UW WOONWENSEN.

Sinds kort heeft men ook tapijt in het assortiment. Met gordijnen of raamdecoratie regel je snel en eenvoudig hoeveel licht je jouw woning binnenlaat. Maar er zijn veel keuzemogelijkheden en welke producten werken nu het beste voor jouw woonsituatie? Met deze vraag helpt Haan voor Verf & Wonen je graag. Ze hebben oog voor detail en een passie voor het interieur. Of bent u op zoek naar een nieuwe vloer, men heeft een groot assortiment van Jansen vloeren. Het assortiment bestaat uit traditioneel parket, meer laags parket en planken, Laminaat, PVC vloeren, Traprenovatie en daarnaast heeft men alle gangbare onderhoudsproducten voor vloeren. Ook voor behang bent u bij hun aan het juiste adres (120 voorbeeld behangboeken onder andere van Eijffinger, Hookedonwalls, Noordwand, Rasch, BN/voca, Atwalls, AS -Creations en Arte). Met hun advies en ervaring komt u tot een oplossing die uw woonwens vervult en Haan verf en wonen is gemakkelijk te bereiken. U kunt zelfs via hun een interieur specialist inschakelen.

U vindt hun aan de N387 (weg Hoogezand – Siddeburen), Hoofdweg 138 Schildwolde. Gratis parkeren voor de zaak. Telefoon: 0598-421981.

Lees dit ook!