R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Haan verf & wonen maakt woonwensen waar

Wanneer u iets nieuws zoekt voor de woning is het een goed idee om binnen te lopen bij Haan Verf & Wonen in Schildwolde. In de winkel aan de Hoofdweg 138 vindt u alles wat u maar nodig zou kunnen hebben voor uw woning.

U kent Haan Verf & Wonen waarschijnlijk al van het uitgebreide assortiment verf en behang. Maar ook voor gordijnen, vloeren en raamdecoratie kunt u hier terecht. Wat is het geheim van het succes? Anjo zegt er het volgende over: “bij ons kun je terecht voor werkelijk alles in de woning. Het grote voordeel daarvan is dat ik er samen met onze klanten voor kan zorgen dat alles, maar dan ook alles perfect bij elkaar past. Dat geeft uiteindelijk het WOW gevoel. Wanneer wij klaar zijn met behangen, leggen of monteren, dan zie je de mensen tot rust komen. Zo mooi, dat hadden wij niet verwacht horen wij vaak.” En zo is het ook, want Anjo houdt de regie in eigen hand. In de winkel adviseert en helpt hij met uitzoeken en vervolgens regelt hij ook dat alles vakkundig wordt gemeten, gemaakt en geplaatst. Alles op een professionele en vakkundige manier. Doordat de lijnen kort zijn is de kans op fouten minimaal en mocht er naderhand wat zijn, dan wordt dat snel en goed opgelost. Ook die service is een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van Haan Verf & Wonen.

De winkel heeft de laatste tijd een ware metamorfose ondergaan. Voorin de zaak staat de verf centraal. Maar liefst 4 mengmachines zorgen er voor dat werkelijke elke gewenste kleur kan worden gemengd en dat u gegarandeerd met de juiste kwaliteit verf naar huis gaat. Wat verder naar achteren treft u de sfeervolle collecties behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Gemoedelijkheid en vertrouwen zijn woorden die al vele jaren de drijvende factor achter het bedrijf zijn. Je kan er groots inkopen, maar ook voor mensen met een kleinere beurs is er meer dan voldoende aanbod. “Mijn drijfveer is om mensen blij te zien worden van hun nieuwe interieur. Onze collectie woninginrichting is zo groot dat ze er altijd iets moois in kunnen vinden.” aldus Anjo die graag de tijd neemt om klanten van een uitgebreid advies te voorzien.

Dus bent u toe aan een nieuw likje verf op de muur, een nieuwe vloer, gordijnen, behang of raamdecoratie of misschien zelfs een heel nieuw interieur, loop dan eens binnen bij Haan Verf & Wonen. Daar word je blij van!

Lees dit ook!