R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Bosman voor duurzaam advies op maat

Verduurzamen, versterken en besparen zijn belangrijke gespreksonderwerpen deze dagen. Veel bewoners of eigenaren van bedrijfspanden willen graag verduurzamen, maar weten vaak niet welke maatregelen het beste werken voor hun woning of pand.

Bij Bosman Duurzaam Advies is men specialist in advies op maat, nu maar ook voor de toekomst. Bij een maatwerkadvies komt een adviseur bij u langs voor een gesprek en worden uw wensen besproken, gevolgd door een uitgebreide inmeting en opname. Daarna zal een adviesrapport op maat worden opgesteld, waarmee u als eigenaar precies weet wat de beste keuzes zijn om te verduurzamen. Gedacht kan worden aan isolatie, maar ook installaties om uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken.
Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Bij de juiste maatregelen kan de besparing op uw energiekosten ontzettend hoog zijn, zeker in deze tijd. U krijgt er bovendien meer voor terug, zoals waardvermeerdering van uw woning en wooncomfort.

In het adviesrapport van Bosman wordt het investeringsbedrag en de terugverdientijd weergegeven. Ook staan de beschikbare subsidiemogelijkheden erin, zoals investeringssubsidie, duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Ook kunt u subsidiebegeleiding krijgen, wanneer u aan de slag wilt met verduurzamen naar aanleiding van het adviesrapport.

Neem voor een offerte op maat of meer informatie contact op via info@bosmanduurzaamadvies.nl of kijk op www.bosmanduurzaamadvies.nl.

Lees dit ook!