RTVi Het Hogeland

info@rtvihethogeland@gmail.com

Bedum: Hertenkamp opent de poorten

Al een paar maanden staat er een nieuw dierenverblijf te pronken in het hertenkamp aan de Beatrixlaan in Bedum. Cliënten van zorgboerderij de Golden Raand zijn er al geregeld aan het werk, maar nu het gras sterk genoeg is komen ook de dieren terug. Het hertenkamp opent op vrijdagmiddag 24 mei vanaf 13.00 uur. Wethouder Kristel Rutgers van gemeente Hogeland zal om 13.15 uur de officiële opening verrichten en daarna kan het feest losbarsten.

Er is muziek, er zijn rondleidingen en voor de kinderen is er een springkussen, een knuffelhoek met konijnen en cavia’s, en er kunnen broodjes gebakken worden. Er zullen vier alpaca’s zijn, waaronder één die eind vorig jaar geboren is. Daarnaast zijn er mooie plantjes uit de kas van de Golden Raand te koop en is de ijskar aanwezig. Buurtbewoners, schoolkinderen, (mede)bouwers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Regiomediagroningen.nl
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram