R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Snel internet in deel Midden-Groningen

Snel internet is al jaren een lang gekoesterde wensen op het platteland in Midden-Groningen. Op dit moment is ViberQ bezig met de vraagbundeling in Harkstede, Scharmer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum en Siddeburen. Wanneer je jouw woning of bedrijfspand wilt aansluiten op snel internet, dan is het nu het moment. Dit is namelijk een eenmalige kans om zonder aansluitkosten glasvezel op jouw adres te krijgen. Dat houdt in dat wanneer 20% van de bewoners voor 18 november kiest voor een abonnement via ViberQ, worden deze adressen gratis aangesloten op hun glasvezelnetwerk.

EXCLUSIEVE DEALER
Kantor in Appingedam, is exclusieve dealer van Onvi, een zeer betrouwbare provider. Bij Google worden ze gewaardeerd met maar liefst 5 sterren! Met hun hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbits heb je altijd meer dan voldoende. Hun basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/ Begin Gemist, ESPN COMPLEET (1,2,3 en 4), ESPN Watch App, Canal Digitaal TV App, Canal+ Series en standaard Film1 pakket. Het voordeel dat Kantor in de buurt zit dat je bij een storing ook heel eenvoudig een router of TV ontvanger kun omwisselen in de uitgebreide winkel in Appingedam.

MEER WETEN OF AANMELDEN
www.onvi.nl/viberq of bel of app op 085 – 018 8990 (elke werkdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 12.00 uur) of ga langs bij Kantor aan de Wijkstraat 72 in Appingedam.

Lees dit ook!