R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Rinket leeft zich uit op jouw motor

Wanneer je opzoek bent naar een bedrijf waar je het onderhoud of het afstellen van je motor wilt laten doen, dan is het een goede keuze om langs te gaan bij Rinket motorsport. Henk sleutelt al meer dan 20 jaar aan motoren, het is zijn manier van leven. Niet alleen onderhoud en repareren is zijn passie, ook wanneer je plannen hebt om je motor te laten tunen, is een bezoek aan Henk een goed idee. Van maatwerk wordt Henk altijd blij.

Het motorseizoen staat weer voor de deur, zo gauw het zonnetje hoog aan de hemel staat, wil je als motorliefhebber de weg op. Laat je motor een onderhoudsbeurt ondergaan. Henk geeft daarnaast ook het beste advies om het seizoen goed te beginnen. Meten is weten, daarom is er bij Rinket motorsport een Tovami testbank. Deze testbank gebruikt men voor ‘proefritten’ na motor reparaties en revisies, op de bank kunnen motoren tot 500 pk worden getest.

Liefde voor het vak, verstand van zaken en de tarieven zijn meer dan betaalbaar! Kortom voor banden, onderhoud, reparaties, onderdelen, tuning, styling, veringaanpassing/ afstelling, specialbouw, uitlaten, circuittrainingen, naar Rinket, aan de Woldjerweg nummer 21-1 in Wittewierum. Tel 06- 29036145. Kijk ook eens op: www.rinketmotorsport.nl.

Lees dit ook!