R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Nieuwe fitness apparatuur

Het was al een tijdje een wens, om een gedeelte van de fitnessapparatuur te vervangen. Vernieuwing zorgt voor nog beter en gezonder bewegen. De juiste apparaten kiezen voor hun klanten is belangrijk voor Bewegingscentrum Midden-Groningen(BCMG). Onlangs was het dan zo ver. Ze kregen diverse complimenten van hun klanten, die de nieuwe apparaten zeker kunnen waarderen.

Sporten bij BCMG is dan ook erg leuk, want het helpt je om in een sfeervolle omgeving beweging te integreren in je dagelijkse leven. Bewegen kan namelijk op elk moment van de dag. Het pakket waaruit je kunt kiezen om je persoonlijke doelen te realiseren zijn erg divers. Cardio training, waar je kunt kiezen uit diverse toestellen voor conditietraining. Of wat dacht je van krachttraining, bij BCMG vind je bovendien alles voor: oefeningen, voedingsschema’s en trainingsschema’s. Vind je samen sporten leuker dan alleen? Tijdens de gezellige groepslessen werk je met veel plezier aan je fitheid en figuur. Op hun circuit kun je een heel efficiënte training volgen, vol afwisseling.

Meer weten? U bent van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen bij Bewegingscentrum Midden-Groningen aan de Hoofdweg 99a in Siddeburen.

Lees dit ook!