R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Kringloop Abel Tasman

Abel Tasman is een begrip in de regio te noemen. Heel veel mensen weten de kringloopwinkel in Farmsum te vinden. De mannen die u op de foto ziet, zijn de chauffeurs van kringloopwinkel Abel Tasman uit Farmsum. Dagelijks zijn zij op weg om verkochte goederen weg te brengen of goederen op te halen.

In de winkel zult u verbaasd staan over de vele artikelen die aangeboden worden, u gaat zeker niet met lege handen naar huis. Bij Abel Tasman kunt u het gehele jaar terecht voor leuke kleding. De winkel draait met de seizoenen mee, telkens word de collectie gewisseld. Tevens hebben ze een collectie textiel in de winkel, u kunt dan denken aan gordijnen, dekbedden, kussens, etc. Op dit moment hebben ze een leuke collectie kerst in de winkel. Zoals kerstbomen, kerstversiering en verlichting. Voor ieder is er wat leuks te vinden. Bij Abel Tasman zijn ze erg betrokken bij het welzijn van alle mensen op deze wereld. Daarom gaat een groot gedeelte van de opbrengst naar goede doelen in binnen- en buitenland. Deze kunt u vinden op hun website. De Inbreng van uw artikelen is ook erg eenvoudig. U kunt goede, bruikbare artikelen bij hen inbrengen en zij verkopen ze dan voor u. Na verkoop ontvangt u 35% van de verkoopprijs.

Wilt u meer weten over alle voorwaarden, kijk dan op www.kringloopwinkelabeltasman.nl. Bent u nieuwsgierig geworden, neem ook eens een kijkje op hun facebook pagina “Kringloopwinkel Abel Tasman Farmsum” . Op hun pagina staan foto’s van nieuw binnen gekomen meubelen, kortingacties, decoratie artikelen, boeken, kleding ect. Zij wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2023. U vindt hun aan de Rondeboslaan 20 in Farmsum, (0596) 615018.

Lees dit ook!