R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Kerst pop-up store Suuz & co

De geboorte van Kerst Pop-up Store Suuz & Co in Siddeburen. Suzanne vertelt: “Ik woon samen met mijn partner en onze kinderen in het gezellige Siddeburen. Ik heb inmiddels veel werkervaring opgedaan in diverse uiteenlopende branches. Ondanks dat ik op alle werkplekken met erg veel plezier heb gewerkt, bleef er toch ergens iets bij mij kriebelen.
Ik ging op zoek naar wat mij nòg meer voldoening zou kunnen geven. Iets dat nuttig en zinvol is voor de maatschappij, dat vrolijkheid brengt, waarbij het contact met en tussen mensen een belangrijke rol zou spelen en waar ik bovendien mijn creativiteit in kwijt zou kunnen”. Plots was daar ineens mijn ‘wilde’ idee: een Kerst Pop-up Store! Een plek waar het maatschappelijke en sociale bij elkaar kan komen en een concept dat ook nog eens duurzaam is. En toen begon dit avontuur….

Waaronder; veel uitzoekwerk, inspiratie opdoen en gesprekken met inspirerende ondernemers. Daarna kwam het wikken en wegen, waarbij ik de bekende ‘beren op de weg’ heb voorbij zien komen en niet te vergeten de slapeloze nachten. Totdat ik dacht: “kom op meid, je hebt je support achter je, dus ga er voor!“ Kerst Pop-up “Mijn doel is om dit jaar van oktober t/m kerst een Kerst Pop-up Store in Siddeburen te openen. De winkel zal extra sfeer brengen in de donkere dagen voor kerst, het zal een ontmoetingsplek kunnen zijn en mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de charme van tweedehands artikelen!

Een winkel dus met nostalgie, waar men zich waant in de magie van de kerst en waar je dat fijne decembergevoel krijgt. Om dit te kunnen realiseren ben ik afhankelijk van donaties. Dus heb jij, familie, vrienden of bekenden, kerstspullen die te mooi zijn om ongebruikt te laten liggen, gun deze dan een tweede leven! Doneer ze bij mij en maak er een ander blij mee; Zo maken we samen een winkel om blij van te worden.” De winkel is zonder winstoogmerk; eventuele winst gaat naar een goed doel. Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn toekomstige Kerst Pop-up Store. Meer info: 06-27403996, fb: Suuz & Co, Insta: suuz.co

Lees dit ook!