R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Hof van Daam in centrum

Hof van Daam in Appingedam is sinds 24 februari van dit jaar in handen van Mariël Mossel. Haar zaak aan de Dijkstraat, de gezelligste winkelstraat van Appingedam. is sinds de overname, helemaal vernieuwd met een frisse nieuwe huisstijl.

Men kan er naast koffie, thee en gebak, terecht kan voor een heerlijke lunch met een ruime keus aan belegde broodjes en andere lekkernijen, zoals de traditionele poffert met roomboter en witte basterdsuiker. Daarnaast kan men genieten van een heerlijk wijntje op haar terras, onder het genot van bijvoorbeeld een ruim belegde borrelplank. Voor de mooiste en lekkerste dagverse taarten werkt ze samen met Jan Bos, voormalig banketbakker in Appingedam.

Ze maken naast de vele soorten taarten met diverse vullingen, ook naar wens: fototaarten, taarten met figuren of taarten met een thema, zoals feesttaarten. Naast dat je je bestelling kunt ophalen, bezorgen ze ook aan huis bij Hof van Daam. Binnenkort biedt Mariël de lekkerste ambachtelijk gemaakte italiaans schepijs, deze wordt vlak over de grens van Duitsland gemaakt doorv Bruno Lucchetta, van het bekende merk Italini Gelato.

Kijk op haar facebook voor nog meer leuke acties en nieuwtjes of ga eens langs aan de Dijkstraat 57 in Appingedam, de zaak is rolstoel en scootmobiel vriendelijk

Lees dit ook!