R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

Alles voor uw houtkap bij Ton Medendorp

In deze periode van extreem hoge energiekosten wordt er steeds meer gezocht naar alternatieve brandstoffen, zoals onder meer het stoken op hout. Ton Medendorp Tuinmachines in Uithuizen kan u hier uitstekend mee van dienst zijn.

Met al meer dan 25 jaar ervaring en service in deze branche is dit het aangewezen adres bij het adviseren voor de aanschaf van een kettingzaag of houtklover. Het leveringsprogramma bestaat uit o.a. Husqvarna motor- en accu kettingzagen. Tevens accu kettingzagen van het merk EGO. Maar ook voor onderdelen, reparatie en toebehoren kunt u er terecht. Merken zoals Oregon zaagbladen en zaagkettingen, Posch en GTM kloofmachines behoren tot het assortiment. Het milieu vriendelijke Aspen brandstof en zaagkettingolie wordt hier voor een redelijke prijs geleverd. Verder leveren ze wiggen, bijlen, vijlhouders, beschermde zaagkleding ect. Alles wat nodig is voor de houtkap. Het verhuurprogramma van Ton
Medendorp, bevat een 9 tons motorkloofmachine en 5,5 tons elektrische klovers. Ook accuzagen en motorzagen met diverse zaagbladlengtes kunnen worden gehuurd.

Kijk voor meer informatie op www. tonmedendorp.nl. of kom langs, Edama 49 in Uithuizen

Lees dit ook!