R

egionieuws

Huis aan huis in de gemeente Midden-Groningen , Eemsdelta, Vroegere gemeente Ten Boer, Bedum

5 Jarig bestaan theevrouwtje in delfzijl

Dit jaar bestaat het Theevrouwtje 5 jaar. Je vind er echt alles op het gebied van thee. Naast de vele soorten thee, in zakjes, losse thee, of theezakjes in boxen, vind je er ook lekkernijen en diverse accessoires. Denk aan servies, mokken, en theeblikken, met leuke teksten of figuren. Ook verkocht in kadopakketjes. Aan de Sikkel 23 a heeft eigenaresse Jolanda haar gezellige zaak, die ze samen runt met haar team, Mirte, Frouwke en Marian.

Inmiddels weten velen het Theevrouwtje te vinden en hebben ze een tevreden klantenkring opgebouwd. Vanwege hun 5-jarige jubileum worden er dit jaar diverse leuke acties
gehouden. Zo hielden ze van 9 t/m 13 mei tijdens ‘De week van de stenen winkel” ( bezoek de zelfstandige winkelier in jouw buurt ) een groot en succesvol feest met een aantal lokale ondernemers. De vele bezoekers genoten van de demonstraties en proeverijen en de eerste 100 klanten kregen een leuke goodie bag mee naar huis. Maar het blijft het hele jaar feest
bij het Theevrouwtje. Zo zijn er de theeproeverijen. Het gastvrije team verwelkomt je graag.

Je kunt de smaken van de vele soorten thee en lekkernijen uitproberen en ook hun huisgemaakte ice tea is heerlijk. Daarbij komt dat thee ook erg gezond is. Losse thee wordt bijvoorbeeld niet bewerkt en er zitten daarom geen geur-, kleur- en smaakstoffen in. Dit jaar krijgt iedere klant bij elke aankoop van 20 euro, een gratis zakje thee cadeau. Ook kun je sparen voor een leuk cadeau, bij een volle spaarkaart. Bij elke besteding van 15 euro krijg je een sticker. Bij 12 stickers is je kaart vol en krijg je een kado twv 50 euro.

Kijk voor meer informatie, leuke acties en aanmelden voor de proeverijen op hun facebook, of loop eens binnen in de gezellige winkel, aan de Sikkel23a in Delfzijl.

Lees dit ook!